2023

Torben ”Hurtigst Maude” var arrangør af årets DM 2023 som regerende ”Stormester”.

Vi startede med at bruge ca. halvanden time på at se karnevalsoptoget, hvorefter der var bestilt bord på ”Den Bette Kro” i Vingårdsgade. Her blev der indtaget en fantastisk frokost med smørrebrød, øl og snaps – åres DM starter godt.

Efter denne oplevelse var det planen, at vi skulle spille minigolf i Jomfru Ane Gade, med der var lukket og låst – der bredte sig en tvivl blandt deltagerne om ”Gammel Nok” Torben ”Hurtigst Maude” alias Smadremanden overhovedet havde bestilt plads (man kan jo godt glemme i den alder).

Efter denne skuffende oplevelse, som selvfølgeligt lige satte en dæmper på arrangementer (ca. 10 sekunder), besluttede Torben ”Hurtigst Maude” alias Smadremanden hurtig, at vi fortsatte med det planlagte arrangement på ”Stormesterens” privatadresse.

Her blev der lagt ud med ”Kubb” eller ”Kongespillet” som det også hedder – Holdene var som sædvanlig de ”Gamle” mod de ”Unge”.

Torben ”Hurtigst Maude” alias Smadremanden og Preben ”Dobbelt Maude (næsten trippel)” udraderede Peter ”The one and only Jørgen” og Bjarne ”Stormesteren over alle” ved at vinde suverænt i 2 spil, og så var den konkurrence slut.

Herefter var der konkurrence i ”Stigegolf” – her startede Bjarne ”Stormesteren over alle” med at slutte på en sidste plads i første runde (hvilket var en taktisk genistreg fra hans side), hvorefter han vandt de 2 næste spil helt suverænt og blev den endelige vinder af denne konkurrence.

Traditionen tro skulle der også spilles bordfodbold, også selvom der ikke blev spillet Pool (Fast Eddie var lukket pga. karnevallet). Holdene var igen de ”Gamle” mod de ”Unge”, og som sædvanlig fik de ”Unge” bøllebank, mest fordi Torben ”Hurtigst Maude” alias Smadremanden spillede helt suverænt (han havde også øvet sig i flere uger i forvejen).

”And now the main event”– DM i Matador 2023:

Torben ”Hurtigst Maude” alias Smadremanden fik en rigtig god start og fik hurtig bygget på 2 af de hvide grunde. Det benyttede Preben ”Dobbelt Maude (næsten trippel)” sig af og landede hurtig efter på en af de bebyggede grunde, hvorefter han tjekkede ud af spillet som ”Årets Jørgen” (der er i skrivende stund uvist, om det er den hurtigste ”Jørgen” i DM’s historie).

Bjarne ”Stormesteren over alle” lavede en ”Maude” efter ca. 13 minutter, med det var ikke nok til at tage titlen fra Torben ”Hurtigst Maude” alias Smadremanden, som vides at gøre det på under 10 minutter (uofficiel rekord).

Efter yderligere et par runder fik Bjarne ”Stormesteren over alle” mulighed for at bygge på 2 af de røde grunde, og der kom spænding ind i spillet.

Imens Torben ”Hurtigst Maude” alias Smadremanden og Bjarne ”Stormesteren over alle” kæmpede frem og tilbage om et større beløb, der skulle afregnes, når de lande på hinandens grunde, kørte ”Peter The one and only Jørgen” stille og rolig rundt uden at have bygget noget af betydning og uden at lande på de dyre grunde hos de 2 andre.

Efter at havde byttet penge nogle gange valgte Bjarne ”Stormesteren over alle” med vilje at lande på en af Torben ”Hurtigst Maude” alias Smadremanden hvide grunde da han kunne se, at Torben ”Hurtigst Maude” alias Smadremanden så træt ud, han er jo også i en fremskredet alder.

Derimod lykkes det ”Peter The one and only Jørgen”, at køre et par runder mere, inden det også sluttede for ham på en hvid grund, men han var på daværende tidspunkt heller ikke nogen trussel.

Så Dansk Mester i Matador 2023 blev Torben ”Hurtigst Maude” alias Smadremanden.

2022

Peter ”Dobbelt Maude – The one and only Jørgen” havde æren af at arrangere dette års DM i Matador i kraft af titlen som vinder af mesterskabet i 2021.

 

Peter ”Dobbelt Maude – The one and only Jørgen” viste denne gestus at samle os alle op på vores bopæle, og turen gik mod Maximum, hvor vi startede med en tur i Escape Room.

Her var der et godt samarbejde mellem fætrene, men alle var overbevist om, at der blev fiflet med tiden, for den løb hurtig ud – syntes vi, ”og det går jo virkelige ikke”.

 

Herefter var der lagt op til en spændende Bowling dyst. Bjarne ”Stormesteren over alle” gik stille og rolig til værks, hvilket betød, at Torben ”Hurtigst Maude”, lagde sig i spidsen efter første runde, skarpt forfulgt af Preben ”Dobbelt Maude (næsten trippel)” og Peter ”Dobbelt Maude – The one and only Jørgen”.

 

Det stod dog hurtig klart, at Torben ”Hurtigst Maude” ikke havde kræfter til at holde føringen, da han havde taget en italiensk skjorte på, hvor der hang spaghetti ud af ærmerne. Her løftede Bjarne ”Stormesteren over alle” så spillet til et niveau, hvor ingen af de andre kunne følge med, og løb med den endelige sejr – læringen er, at kampen ikke er tabt før ”den fede dame har sunget”.

 

Herefter blev middagen indtaget på ”Jernbanerestauranten” alias Restaurant The Grill.

 

Traditionen tro skulle der spilles Pool på Fast Eddie.

 

Der var fra start ingen spænding om resultatet, da alle var klar over, at det ville gå som det plejer, hvor de unge (Peter ”Dobbelt Maude – The one and only Jørgen” og Bjarne ”Stormesteren over alle”), bøllebanker de gamle (Preben ”Dobbelt Maude (næsten trippel)” og Torben ”Hurtigst Maude”).

 

Men i det herrens år 2022 var Peter ”Dobbelt Maude – The one and only Jørgen” og Bjarne ”Stormesteren over alle” storsindet, og det fik alle tilskuer til at stejle.

Peter ”Dobbelt Maude – The one and only Jørgen” og Bjarne ”Stormesteren over alle” lod simpelthen Preben ”Dobbelt Maude (næsten trippel)” og Torben ”Hurtigst Maude” få en uafgjort, nok mest fordi de kunne se, at de 2 gamle begyndte at tabe modet efter 16 – 17 års nederlag i træk.

 

Aftensmaden blev indtaget på ”Postgaarden” alias Meet.

 

Så blev det tid til selve DM i Matador.

 

Det blev ikke en særlig spændende aften, da det hurtig viste sig at kampen om Matador titlen i år skulle stå mellem Torben ”Hurtigst Maude” og Bjarne ”Stormesteren over alle”. Bjarne ”Stormesteren over alle” ved, at 2023 bliver et travlt år for ham, og tiden vil være knap til at arrangere DM 2023, så derfor lod han Torben ”Hurtigst Maude” vinde, ved at lave det berømte træk som Doktor Hansen ”1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ååååååååå te’”, og landede på Grønningen med hotel – ”Øv spillet er slut”.

 

Ros og tak til Peter ”Dobbelt Maude – The one and only Jørgen” for et vel afviklet arrangement, og denne gang var det også gaver til alle – endog fine gaver.

Retro året

DM-Matador 2021

Det blev et Retro år efter et år med Corona.

Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) havde sat alle deltagere i stævne i privaten (Det gamle Château ved bakken). Her startede vi med en Matador-DM quiz, dog var der urent trav, da svarene var blevet lækket til ”Lille Peter”, måske som et plaster på såret på grund af sidste års stylte konkurrence, hvor man godt kan sige han ”faldt igennem”.

Efter denne meget underholdende start med mange sjove spørgsmål, var vi klar til dagens anden konkurrence, som var bowling, et kærkomment gensyn. Her viste de ”unge” (Peter og Bjarne) sig igen stærkest med sammenlagt flest sejre. ”De gamle” (Torben og Preben) blev en del svækket af, at Preben slugte en bowlingkugle – senere viste det sig at det bare var luft i maven, hvilket vi andre fik ”stor” glæde af ………

Efter dette dejlige gensyn med bowlingbanen var turen lagt til Cafe Pollys, hvor der skulle rafles. Det var tænkeboks, hvilket var et helt nyt spil for Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen – for hans vedkommende blev det til ”eftertænksomboks”. Han fik dog fat i det og udviste store evner for spillet – godt det ikke var taberen, der skulle gi’ en omgang – hver gang.

Traditionen tro skulle der Pool’es på Fast Eddie’s. Dog forsøgte ”de gamle” at skaffe dem selv en fordel ved, at Torben kun havde bestilt en time, da de godt ved, de ikke kan holde tempoet oppe i to timer. Dette ufine tricks lod ”de unge” sig ikke forvirre af, de spillede en sikker 3 – 0 sejr hjem – intet nyt under solen her!!

Efter dette Deja-vu gik turen tilbage til Cafe Pollys, ikke kun fordi det var hyggeligt, men også fordi Preben godt kunne drikke flere øl, nu hvor han havde ”Aggregatet” med til ”vandladning”.

Efterhånden var det blevet spisetid på Ristorante Fellini, hvor vi fik den mest fantastiske oksemørbradbøf og dessert – selvfølgelig!

”And now the main event” DM I MATADOR 2021.

Det blev et velspillet DM, uden der blev lavet en ”Maude” eller en ”Tante Møghe”.

Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) kom godt fra start med flere opkøb af grunde, tæt herefter fulgte Preben Dobbelt Maude (næsten triple) Dobbelt Tante Møghe og hurtigste Maude med nogenlunde samme taktik. Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen og Bjarne (Stormesteren over alle) var knap så godt kørende, og måtte nøjes med få opkøb, men pludselig tog det fart. Bjarne (Stormesteren over alle) var første spiller med hoteller, skarpt forfulgt af Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen, som også ender med at sende Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) først ud af spillet, og han modtog titlen som ”Årets Jørgen”, og med titlen fulgte vandrepokalen.

Der blev i den forbindelse rejst tvivl om, hvorvidt Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) i forsøg på at leve op til sit tilnavn ”Smadremanden” selv smadrede vandrepokalen ”Årets Jørgen”, eller om det var Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen i frustration over at skulle aflevere den pokal, han har holdt fast i gennem årtier, selv gjorde ugerningen. Svaret blev aldrig helt tydelig, da begge brødrene har denne evne til at smadre ting …

Tilbage til spillet, hvor det hurtigt blev tydeligt, at det skulle afgøres mellem ”de unge”, da Preben Dobbelt Maude (næsten triple) Dobbelt Tante Møghe hurtigt kom til at hjælpe Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) i banken. Bjarne (Stormesteren over alle) besluttede sig for, at se hvor mange gange han havde råd til betale for at besøge Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen dyreste hotel – 5 gange …… og så var det slut.

Så efter 8 år lykkedes det endelig for Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen at generobret det Danske Mesterskab i Matador anno 2021.

”En hel igennem sjov dag og aften”

Corona DM

Dagen startede kl. 12.00 hos Bjarne (Stormesteren over alle). Der skulle afholdes en COVID19 7 kamp, da alle aktivitetscentre var lukket.

Den første Disciplin var fodboldgolf, hvor Preben Dobbelt Maude (næsten tribbel) Dobbelt Tante Møghe og hurtigste Maude vandt i overlegende stil, hvilket Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) var meget skuffet over, da han er den eneste, der har gået til fodbold i nyere tid.

Disciplin nr. 2 var Kongespil, hvor Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) fik oprejsning ved, at vinde sammen med Preben Dobbelt Maude (næsten tribbel) Dobbelt Tante Møghe og hurtigste Maude, nok mest på grund af blændende spil fra Preben Dobbelt Maude (næsten tribbel) Dobbelt Tante Møghe og hurtigste Maude. Det var i øvrigt i denne disciplin Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) fik sit alias ”Smadremanden”, da det lykkedes ham, at smadder en flig af ”Kongen”.

Disciplin nr. 3 var ”hurtigst på stylter”. Her viste Bjarne (Stormesteren over alle) uovervindelig styrke og tog da også sejerne næsten uden konkurrence. Der skal nævnes at Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen slog sin egen rekord, da det lykkes ham, at holde sig på stylterne i 7 sekunder, hvilket desværre kun rakte til en 4 plads.

Disciplin nr. 4 var ”Golf potter”, hvor Bjarne (Stormesteren over alle) igen viste umenneskelig styrke og vandt i overlegen stil igen, hvorefter han lagde sig alene i spidsen af konkurrencen.

Disciplin nr. 5 var bordtennis som blev vundet af Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) i så overlegende stil, at han ikke kunne være i sin egen krop, hvilket vi godt forstår, da der ikke er meget plads der.

Disciplin nr. 6 var Pool som ikke uventet igen blev vundet af de unge Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen og Bjarne (Stormesteren over alle), der endda spillet på et bord, der er mindre end de internationale regler foreskriver, så de ”gamle” havde en bedre chance, men den forstod de igen ikke at udnytte.

Den 7 og sidste disciplin var spillet Partners, hvor det var de ”gamle” mod de unge. Efter en noget tung oplæring viste Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen, at han havde siddet og fedtspillet under oplæringen, og var den første, der fik alle brikker i hus, og derefter hjalp sin makker til en knusende sejer, hvilket viste at Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden)’s lange tænkepauser var forgæves, og nu kun tilskrives hans fremskredet alder.

Efter optællingen stod det lysende klart, at Bjarne (Stormesteren over alle) var den suveræne vinder af CROVID19 7 kampen, og Preben Dobbelt Maude (næsten tribbel) Dobbelt Tante Møghe og hurtigste Maude indtog 2 pladsen, hvilket udløste flotte pengepræmier. På 3 pladsen vandt Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) et ”flot” broderet billede af 2 fugle. På 4 og sidste pladsen blev Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen den heldige vindere af et flot kakkelbord, som nok skal bringe lykke i det lille hjem.

Så var vi kommet til dagens højdepunkt ……. Aftensmadden. Her blev der hentet Kinesermad fra grillen på Hobrovej, hvilket var en god oplevelse.

Dagen skulle traditionen tro afsluttes med ”The main event” DM i Matador 2020. Det startede med, noget der lignede aftalt spil fra tre af spillerne, da de lod Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen komme godt fra start, men igen viste det sig, at han ikke formåede at udnytte denne gestus, og måtte igen igen udgå som den første, og levede dermed op til sit tilnavn The one and only Jørgen. 

Preben Dobbelt Maude (næsten tribbel) Dobbelt Tante Møghe og hurtigste Maude havde spillet meget anonym og røg ud som nr. 2, ja det så faktisk ud til, at det var bevidst for ikke, at komme til at arrangere næste års DM.

Så var der kun den regerende Stormester Bjarne (Stormesteren over alle) og Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) tilbage, der var længe lagt op til, at den regerende Stormester Bjarne (Stormesteren over alle) skulle snuppe titlen igen i år, men så trak han sig og lod Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) vinde, nok mest fordi han kunne ane de begyndende våde øjne hos sin modstander, og …. Ja fik nok lidt ondt af ham.

Så ”The winner is” – Dansk Mester i Matador 2020 – Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden).

Her var der igen indkøbt fine gaver, bl.a. nogle der er hentet hjem fra Thailand, men da der skulle kræses ekstra for den nyslået Danske Mester, var der indhentet flotte tilbud fra Ældresagen som matcher hans alder.

Escape rooms

Dagen startede med, at Peter, Torben og Bjarne skulle møde op på Vejgaard torv, hvilket vi gjorde,men Preben udeblev. Han sendte i stedet en SMS, som starten på en quiz, der skulle føre de 3 rundt på torvet og endte ved Vejgaards gamle Politistation på syd siden af Vejgaard bibliotek, hvor Slagter Holmberg lokkede dem med ned i sit mødelokale, hvor der blev serveret en fantastisk middag tilberedt af Slagter Holmberg. Herefter spillede vi Risk (det vi kunne nå).
Turen gik herefter til Fun Centeret på Eternit grunden, hvor vi skulle ind i et af deres Escape Rooms– Fængslet, hvor det går ud på at komme ud af det aflåste rum. Torben var fastlåst til rummet med en kæde, som også skulle låses op.
Under introduktionen fik vi at vide, at vi ikke skulle slukke kontakten, for så ville tiden også gå ud, hvorefter vores ældste medlem (“Gamle Ole”) går lige ind og slukker for kontakten – “det kan være svært at blive gammel”. Det lykkedes os at få alle med ud på 56,16 minutter (se billedet), også den ældre herre, som larmede med sin kæde (eller var det hans knæ, der knirkede) og gik lidt i vejen.
Efter afsluttede prøvelser i Fun Centeret gik turen ind på Gammel Torv til Kloster Cafeen, hvor der blev nydt en lille ting fra baren, indtil vi kunne indtage vores aftensmad på Route 66.
Så blev det endelig tid til dagens højdepunkt DM i Matador 2019.
Det var en start lige efter bogen, hvor “Mesteren over alle” Bjarne lagde forsigtigt ud, så der også kunne blive plads til de 3 andre. Peter “The One and Only Jørgen” greb straks chancen og følte sig sikker (“han nynnede”) og godt tilpas, da han længe lå til at vinde, men som vi har set så mange gange tidligere, gik det ikke for ham. Peter “The One and Only Jørgen” røg som den første, hvilket hans tilnavn også tydelig siger!
Preben lagde også stærkt ud med at sætte en ny rekord – efter kun 4 minutter og 56 sekunder lavede han en perfekt “Maude” ved at flytte Peters bil. Måske det var der, Peter allerede blev rystet …..
Preben og Torben startede så med at besøge hinandens hoteller, hvilket man som bekendt ikke bliver rig af, alt imens Bjarne “Mesteren over alle” stille og rolig fik byggede sine hoteller op og dermed satte en klart og tydelig streg under sit meget passende tilnavn – Bjarne “Mesteren over alle”, et tilnavn som alle er uenig i beskriver hans position i spillet.
Alt i alt en god dag til trods for, at en af traditionerne ikke blev overholdt, da der ikke blev spillet pool. Ellers må vi konkludere, at dagen sluttede med det forventede udfald med Bjarne “Mesteren over alle” i sin sædvanlige rolle og dermed Dansk Mester i Matador 2019.

VRGame

Dagen startede først kl. 13.00, hvor vi mødtes på Aalborg Banegård, dette for at tilgode se de 2 ældste deltagere, som er godt på vej mod de 60’.

Vi startede med VRGame, som holder til i det gamle billetkontor på Banegården.

Aktiviteten bestod af konkurrence i Racerbil og Counter Strike.

Racerbil konkurrencen blev vundet af Bjarne “Stormesteren over alle”, da alle de andre kører udgik med svimmelhed og tendens til opkast. Den første var alders Præsidenten Torben, der allerede 2 minutter efter starten var gået, måtte ud og ligge på bænken.

Det var kun Preben og Bjarne, der nåede til Counter Strike konkurrencen, som blev vundet af Bjarne, men Preben fik den bedste stilkarakter i “dans på plade”.

Herefter stod det på recover af Torben, som stadig var noget rystet over, hvordan Brdr. Frandsen kunne tåle mosten i VRGame.

Traditionen tro gik vi på Fast Eddie, hvor der igen var en knusende sejr til de unge (Peter og Bjarne), mens de igen lod de gamle (Torben og Preben) vinde i bordfodbold for at bevare den gode stemning.

Aftensmaden blev indtaget på Vestre Baadelaug, hvor vi var godt sultne efter at have ventet i over en time på maden p.g.a en “lille” fejl fra tjeneren (hun var nu så sød).

Så blev det tid til aftenens hoved event, DM i Matador.

Dette års DM bød på flere rekorder. Først var det som om, der var gået ild i et “gammel hus”, da Torben Hurtigst Maude ville vise, at han igen var på dupperne og satte straks en ny rekord i Hurtigst Maude, ved blot efter 3 minutters spil, at flytte Jørgens (Peter) bil – utrolig flot præstation.

Dette syntes at tænde den anden “gamle” spiller, som ikke ville stå tilbage for sin aldrene fætter, så han lavede et hidtil ukendt trick ved at lave en Dobbelt Tante Møghe ved 2 gange at ville købe en grund, han allerede var ejer af – en utrolig genistreg af en mand i sin næst bedste alder.

Vinderen af årets DM i Matador blev således Preben Dobbelt Maude (næsten tribbel) og Dobbelt Tante Møghe, 2: blev Torben Hurtigst Maude (3 min.),

3: Jørgen Dobbelt Maude Peter, 4: Bjarne Stormesteren over alle.

Det er selvfølgelig helt overflødig at nævne, at Bjarne Stormesteren over alle lod sig falde ud af spillet først, så han kunne forberede den overdådige gave regn, hvor Preben Dobbelt Maude (næsten tribbel) og Dobbelt Tante Møghe vandt et Gør det selv “Blærer tømnings sæt”, så han ikke går med fyldt blære ind i de kommende Danske mesterskaber.

Alle var glade for deres fine gaver, man hørte oven i købet en “rød” udtale “En helt igennem interessant aften”.

Stormesteren over alle slår til igen

Årets Matador bar præg af at StorMesteren Torben “Hurtigste Maude” enten manglede ideer til nye tiltag, eller også allerede på starttidspunktet kunne se, at Preben dobbelt Maude (næsten triple), havde problemer med vandet, som stod op i øjnene. Ikke desto mindre startede vi med en gammel klassiker – Bowling, som selvfølgelig blev vundet en gang hver af de unge kræfter Peter “The one and only Jørgen” og Bjarne “StorMesteren over alle”, da de havde flest kræfter til at løfte deres kugler …..

Efter denne lidt lette start, tog det fart med en overraskende og ny disciplin i DM regí, nemlig rafling, som blev afviklet på The Wharf på Kastevej, et fantastisk sted (hvor Preben “Dobbelt Maude (næsten triple)”) fik mere vand i øjnene. Efter de unge igen og uden nåde vandt denne disciplin overlegen, tog vi traditionen tro på Fast Eddies, hvor historien gentog sig, hvilket betød at Peter “The one and only Jørgen” og Bjarne “StorMesteren over alle” (de unge) vandt en knusende sejr på 6 – 0 over de gamle ……… and stilllllll undefeated !!!

Efter de 3 første discipliner var stemningen høj …. hos de unge, de gamle hang lidt med hovederne – ja, nogen mener at havde set Preben “Dobbelt Maude (næsten triple)” med vand i øjnene.

Efter at havde indtaget en udsøgt middag hos Stormesteren Torben “Hurtigste Maude” (Pizza fra Azzurra) og en enkelt fad, var det for meget for Preben “Dobbelt Maude (næsten triple)”. Nu ville han “blære sig”, og da vandet stod højt, ville han vise, hvordan et overløb fungerer i praksis og tog direkte hjem til fruen, som måtte erkende, at der skulle mere sug til, hvorefter de kørte til den rare doktermand.

Efter denne “korte” tissepause på 4 mdr. fortsatte vi så med det, det hele handler om, nemlig hvem er den Danske mester i Matador og dermed STORMESTER 2017.

Men igen var der ingen overraskelser. Det blev som forventet Bjarne “StorMesteren over alle” som havde bestemt sig for at sætte alle på plads efter, at have ladet de andre prøve sejrens sødme gennem de sidste 4 år og vise, hvorfor han har tilnavnet “StorMesteren over alle”.

Resultatet blev:

1: Bjarne “StorMesteren over alle” og dermed Dansk mester i Matador 2017, 2: Preben “Dobbelt Maude (næsten triple), 3: Peter “The one and only Jørgen”, 4: Torben “Hurtigste Maude” og dermed dette års Jørgen.

En mand der hedder Ove

Stormester Torben Bertelsen havde planlagt noget, vi ikke havde prøvet til et DM. Vi startede med at gå i biffen for, at se ”En mand der hedder Ove”, hvilke var en overraskende god oplevelse, det er allerede nu besluttet, at vi skal se efterfølgeren ”En søn der hedder Preben”.

Efter biffen var det så tid til vores faste indslag – Pool på Fast Eddies, og igen igen var det de ”unge”, der træk sig sejrrigt ud af denne udfordring, “Ekspertpanelet” havde ellers øvet sig i et helt år, men til ingen verdens nytte. Så Bjarne “Stormesteren over alle” og Peter “The one and only Jørgen” er stadig ubesejret i Pool.

Efter en velfortjent retro middag på Kniv og Gaffel, var det tid til Matador. Bjarne “Stormesteren over alle” ville på ingen måder stjæle billedet i dette års DM, og lod sig glide ud som den første efter at havde vist, hvordan man kommer godt fra start (kunne havde afsluttet spilledet hurtig, men overlod det til hans medspiller at afgøre årets DM).

Da Bjarne ”Stormesteren over alle” var ude af spillet, kunne Peter ”The one and only Jørgen slappe af, da han så ikke igen ville blive ”Årets Jørgen”.

Preben dobbelt Maude (næsten triple) var den der i år kunne presse den reagerende Stormester mest, men spændingen var hurtig væk, og Torben “Hurtigste Maude” træk sig ud af DM som Stormester for 8 gang, hvilket er en tangering af Preben dobbelt Maude (næsten triple) rekord, dog har han tekniks set fået frataget mesterskabet i 2008.

Lerdueskydning

Dagen startede med en gang elektronisk lerdue skydning, hvor de unge igen viste sikker hånd og tog på skift førstepladsen. Herefter var det tid til en gang fodbold Pool, hvor det var tydeligt helt fra starten, at de unge kunne trække på deres erfaring fra de mange år som ubesejret i alm. Pool. Efter denne ydmygelse af “Ekspertpanelet” (Preben dobbelt Maude (næsten triple) og Torben “Hurtigste Maude”) var det tid til rigtig Pool på Fast Eddies, også her var det en knusende sejre (6-1) til de unge (Bjarne “Stormesteren over alle” og Peter “The one and only Jørgen”) og stadig ubesejret i Pool.

Så var det Matadortid.

Det blev et år med en meget stor overraskelse, hvor Torben “Hurtigste Maude” vandt i en tæt og intens afslutning over Bjarne “Stormesteren over alle”, dog blev der efterfølgende snakket i krogende, “var det med fuld overlæg”, at Bjarne “Stormesteren over alle” lod Torben “Hurtigste Maude” vinde da han ikke havde vundet siden 2010?

Så årets Matador sluttede som følger:

1 Torben “Hurtigste Maude”, 2 Bjarne “Stormesteren over alle”, 3 Peter “The one and only Jørgen”, 4 Preben dobbelt Maude (næsten triple).

Klatrevæg på Nordkraft

Stormester Peter havde arrangerete, at vi skulle på klatrevæg i DGI Huset på Nordkraft, hvilket favoriserede letvægterne (-60 kg.) dermed kun Torben (Bette skid) som også viste, at han op til flere gange nåede “Toppen” – godt gået af en mand i hans alder (næsten 60).

Fast Eddies endte som det plejede. De “unge” slog de gamle 4 – 2 i Pool til trods for, at de lod dem komme foran 0 – 2, men det ødelagde ikke stemningen da der efterfølgende blev set fodbold med Aab og lidt øl.

Middagen blev indtaget på Jin Shing i Nr. Sundby, hvor “Bette skid” viste, hvorfor ham var under de 60 kg. da han havde noget at indhente efter, at havde sultet sig i flere dage, han spiste som en voksen mand.

Selve DM i Matador blev afholdt et hemmeligt sted i Nr. Sundby, hemmeligt mest fordi det er så sjældent Matador afholdes hos Peter “The one and only Jørgen” (navnet siger alt) og pga. de mange fans.

Tidligere Stormester Bjarne “Stormesteren over alle” lagde godt ud med, at være den første der byggede huse men kunne hurtig se, at de andre deltagere var sure og skuffet så han lod sin broder komme i gang med en handel der var til Preben dobbelt Maude (næsten triple)’s fordel, hvilket også betød at Preben dobbelt Maude (næsten triple) løb med sejren, Bjarne “Stormesteren over alle” blev nr. 2, Peter “The one and only Jørgen” nr. 3 og sidst og mindst Torben “Hurtigste Maude” blev “Årets Jørgen” og fik den Nye vandrepokal med hjem (husk at ta’ den med i 2015 – nødvendigt at nævne med den fremskredet alder).