Lerdueskydning

Dagen startede med en gang elektronisk lerdue skydning, hvor de unge igen viste sikker hånd og tog på skift førstepladsen. Herefter var det tid til en gang fodbold Pool, hvor det var tydeligt helt fra starten, at de unge kunne trække på deres erfaring fra de mange år som ubesejret i alm. Pool. Efter denne ydmygelse af “Ekspertpanelet” (Preben dobbelt Maude (næsten triple) og Torben “Hurtigste Maude”) var det tid til rigtig Pool på Fast Eddies, også her var det en knusende sejre (6-1) til de unge (Bjarne “Stormesteren over alle” og Peter “The one and only Jørgen”) og stadig ubesejret i Pool.

Så var det Matadortid.

Det blev et år med en meget stor overraskelse, hvor Torben “Hurtigste Maude” vandt i en tæt og intens afslutning over Bjarne “Stormesteren over alle”, dog blev der efterfølgende snakket i krogende, “var det med fuld overlæg”, at Bjarne “Stormesteren over alle” lod Torben “Hurtigste Maude” vinde da han ikke havde vundet siden 2010?

Så årets Matador sluttede som følger:

1 Torben “Hurtigste Maude”, 2 Bjarne “Stormesteren over alle”, 3 Peter “The one and only Jørgen”, 4 Preben dobbelt Maude (næsten triple).