En mand der hedder Ove

Stormester Torben Bertelsen havde planlagt noget, vi ikke havde prøvet til et DM. Vi startede med at gå i biffen for, at se ”En mand der hedder Ove”, hvilke var en overraskende god oplevelse, det er allerede nu besluttet, at vi skal se efterfølgeren ”En søn der hedder Preben”.

Efter biffen var det så tid til vores faste indslag – Pool på Fast Eddies, og igen igen var det de ”unge”, der træk sig sejrrigt ud af denne udfordring, “Ekspertpanelet” havde ellers øvet sig i et helt år, men til ingen verdens nytte. Så Bjarne “Stormesteren over alle” og Peter “The one and only Jørgen” er stadig ubesejret i Pool.

Efter en velfortjent retro middag på Kniv og Gaffel, var det tid til Matador. Bjarne “Stormesteren over alle” ville på ingen måder stjæle billedet i dette års DM, og lod sig glide ud som den første efter at havde vist, hvordan man kommer godt fra start (kunne havde afsluttet spilledet hurtig, men overlod det til hans medspiller at afgøre årets DM).

Da Bjarne ”Stormesteren over alle” var ude af spillet, kunne Peter ”The one and only Jørgen slappe af, da han så ikke igen ville blive ”Årets Jørgen”.

Preben dobbelt Maude (næsten triple) var den der i år kunne presse den reagerende Stormester mest, men spændingen var hurtig væk, og Torben “Hurtigste Maude” træk sig ud af DM som Stormester for 8 gang, hvilket er en tangering af Preben dobbelt Maude (næsten triple) rekord, dog har han tekniks set fået frataget mesterskabet i 2008.