Klatrevæg på Nordkraft

Stormester Peter havde arrangerete, at vi skulle på klatrevæg i DGI Huset på Nordkraft, hvilket favoriserede letvægterne (-60 kg.) dermed kun Torben (Bette skid) som også viste, at han op til flere gange nåede “Toppen” – godt gået af en mand i hans alder (næsten 60).

Fast Eddies endte som det plejede. De “unge” slog de gamle 4 – 2 i Pool til trods for, at de lod dem komme foran 0 – 2, men det ødelagde ikke stemningen da der efterfølgende blev set fodbold med Aab og lidt øl.

Middagen blev indtaget på Jin Shing i Nr. Sundby, hvor “Bette skid” viste, hvorfor ham var under de 60 kg. da han havde noget at indhente efter, at havde sultet sig i flere dage, han spiste som en voksen mand.

Selve DM i Matador blev afholdt et hemmeligt sted i Nr. Sundby, hemmeligt mest fordi det er så sjældent Matador afholdes hos Peter “The one and only Jørgen” (navnet siger alt) og pga. de mange fans.

Tidligere Stormester Bjarne “Stormesteren over alle” lagde godt ud med, at være den første der byggede huse men kunne hurtig se, at de andre deltagere var sure og skuffet så han lod sin broder komme i gang med en handel der var til Preben dobbelt Maude (næsten triple)’s fordel, hvilket også betød at Preben dobbelt Maude (næsten triple) løb med sejren, Bjarne “Stormesteren over alle” blev nr. 2, Peter “The one and only Jørgen” nr. 3 og sidst og mindst Torben “Hurtigste Maude” blev “Årets Jørgen” og fik den Nye vandrepokal med hjem (husk at ta’ den med i 2015 – nødvendigt at nævne med den fremskredet alder).