Corona DM

Dagen startede kl. 12.00 hos Bjarne (Stormesteren over alle). Der skulle afholdes en COVID19 7 kamp, da alle aktivitetscentre var lukket.

Den første Disciplin var fodboldgolf, hvor Preben Dobbelt Maude (næsten tribbel) Dobbelt Tante Møghe og hurtigste Maude vandt i overlegende stil, hvilket Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) var meget skuffet over, da han er den eneste, der har gået til fodbold i nyere tid.

Disciplin nr. 2 var Kongespil, hvor Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) fik oprejsning ved, at vinde sammen med Preben Dobbelt Maude (næsten tribbel) Dobbelt Tante Møghe og hurtigste Maude, nok mest på grund af blændende spil fra Preben Dobbelt Maude (næsten tribbel) Dobbelt Tante Møghe og hurtigste Maude. Det var i øvrigt i denne disciplin Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) fik sit alias ”Smadremanden”, da det lykkedes ham, at smadder en flig af ”Kongen”.

Disciplin nr. 3 var ”hurtigst på stylter”. Her viste Bjarne (Stormesteren over alle) uovervindelig styrke og tog da også sejerne næsten uden konkurrence. Der skal nævnes at Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen slog sin egen rekord, da det lykkes ham, at holde sig på stylterne i 7 sekunder, hvilket desværre kun rakte til en 4 plads.

Disciplin nr. 4 var ”Golf potter”, hvor Bjarne (Stormesteren over alle) igen viste umenneskelig styrke og vandt i overlegen stil igen, hvorefter han lagde sig alene i spidsen af konkurrencen.

Disciplin nr. 5 var bordtennis som blev vundet af Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) i så overlegende stil, at han ikke kunne være i sin egen krop, hvilket vi godt forstår, da der ikke er meget plads der.

Disciplin nr. 6 var Pool som ikke uventet igen blev vundet af de unge Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen og Bjarne (Stormesteren over alle), der endda spillet på et bord, der er mindre end de internationale regler foreskriver, så de ”gamle” havde en bedre chance, men den forstod de igen ikke at udnytte.

Den 7 og sidste disciplin var spillet Partners, hvor det var de ”gamle” mod de unge. Efter en noget tung oplæring viste Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen, at han havde siddet og fedtspillet under oplæringen, og var den første, der fik alle brikker i hus, og derefter hjalp sin makker til en knusende sejer, hvilket viste at Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden)’s lange tænkepauser var forgæves, og nu kun tilskrives hans fremskredet alder.

Efter optællingen stod det lysende klart, at Bjarne (Stormesteren over alle) var den suveræne vinder af CROVID19 7 kampen, og Preben Dobbelt Maude (næsten tribbel) Dobbelt Tante Møghe og hurtigste Maude indtog 2 pladsen, hvilket udløste flotte pengepræmier. På 3 pladsen vandt Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) et ”flot” broderet billede af 2 fugle. På 4 og sidste pladsen blev Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen den heldige vindere af et flot kakkelbord, som nok skal bringe lykke i det lille hjem.

Så var vi kommet til dagens højdepunkt ……. Aftensmadden. Her blev der hentet Kinesermad fra grillen på Hobrovej, hvilket var en god oplevelse.

Dagen skulle traditionen tro afsluttes med ”The main event” DM i Matador 2020. Det startede med, noget der lignede aftalt spil fra tre af spillerne, da de lod Peter Dobbelt Maude, The one and only Jørgen komme godt fra start, men igen viste det sig, at han ikke formåede at udnytte denne gestus, og måtte igen igen udgå som den første, og levede dermed op til sit tilnavn The one and only Jørgen. 

Preben Dobbelt Maude (næsten tribbel) Dobbelt Tante Møghe og hurtigste Maude havde spillet meget anonym og røg ud som nr. 2, ja det så faktisk ud til, at det var bevidst for ikke, at komme til at arrangere næste års DM.

Så var der kun den regerende Stormester Bjarne (Stormesteren over alle) og Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) tilbage, der var længe lagt op til, at den regerende Stormester Bjarne (Stormesteren over alle) skulle snuppe titlen igen i år, men så trak han sig og lod Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden) vinde, nok mest fordi han kunne ane de begyndende våde øjne hos sin modstander, og …. Ja fik nok lidt ondt af ham.

Så ”The winner is” – Dansk Mester i Matador 2020 – Torben (Gammel Smølf alias Smadremanden).

Her var der igen indkøbt fine gaver, bl.a. nogle der er hentet hjem fra Thailand, men da der skulle kræses ekstra for den nyslået Danske Mester, var der indhentet flotte tilbud fra Ældresagen som matcher hans alder.