Et “spændende” program af stormester Bjarne

Stormester Bjarne “Stormesteren over alle” havde sammensat et spændende program, hvor der var 2 helt nye “discipliner med.

Vi startede med Frisbee golf, hvor det ret hurtig var tydeligt, at Stormesteren selv ville løbe med sejren, hvilke også skete, trods et forsøg på snyd fra Preben dobbelt Maude (næsten triple).

Herefter gik turen til Fast Eddie’s, hvor alt var ved det gamle, de “unge” slog de gamle 6 – 1 i Pool, og lod dem derefter vinde i bordfodbold for at bevare den gode stemning.

Turen gik herefter hjem til Stormesteren, der trakterede med en udsøgt middag. Da alle maver var overfyldte, skulle den anden nye disciplin afvikles. Der blev spillet Dart (501) og her lod Stormester Bjarne “Stormesteren over alle” de andre komme langt foran, men til trods for det lykkedes det dem ikke at vinde over den velspillende Stormester Bjarne “Stormesteren over alle”.

Da det blev tid til Matador, havde Stormester Bjarne “Stormesteren over alle” besluttet, at han ikke ville løbe med sejren i alle discipliner, da det ville ødelægge den gode stemning, der var blevet opbygget gennem hele dagen.

Stormesteren lod  “Jørgen” (Peter) dobbelt Maude løbe med sejren, så den trods alt blev på det “unge” hold.

Der blev indført en ny vandrepokal for “Årets Jørgen”, som Preben dobbelt Maude (næsten triple) tog sig af ved, at parkerer sin bil på  “Jørgen” (Peter) dobbelt Maude grund med 4 huse.

Inden da skrev Torben sig ind i historien som den “Hurtigste” Maude ved blot efter 7 min. at flytte med Preben dobbelt Maude (næsten triple) “eneste” brik.